fbpx
Print Friendly version of featured image

Velkommen til Reforms nye nettsider!

Moderne, mobilbasert og temaorientert – og rettet mot mange brukergrupper. Dette er stikkord for Reforms nye nettsider, som er på “lufta” fra i dag.

Etter lang tids utviklingsarbeid, har Reforms nettsider nå gjennomgått en vesentlig ansiktsløfting.

Daglig leder i Reform, Are Saastad, legger ikke skjul på at han er stolt. Han viser til at der den gamle nettsiden var klart nyhetsorientert, har den nye en temaorientert oppbygging.

– For første gang har vi fått nettsider som virkelig kan vise bredden i arbeidet vårt, sier Are Saastad, daglig leder i Reform.

– Det vil nå være langt lettere å vise hvilke prosjekter vi jobber med, hvilke hjelpetilbud og kurs vi tilbyr og hva Reform gir av innspill til de politiske myndighetene.

Blant de mange forbedrete funksjonene på nettsiden er også en kalender over møter og arrangementer, som folk som er interessert i likestilling bør følge med på.

Vidt samfunnsoppdrag

Saastad legger til at det er særlig viktig at nettsidene skal nå mange brukergrupper.

– Vårt samfunnsoppdraget  er å spre kunnskap om gutter, menn og likestilling. Det betyr at vi vil nå mange grupper. Dette inkluderer menn som selv har problemer eller spørsmål om egne likestillingsutfordringer, forskere og studenter, media og beslutningstakere – og også alle andre som er interessert i likestilling.

– Samtidig vil vi selvsagt forstatt bringe aktuelle nyheter og bidra i den offentlige debatten om likestilling, sier han.

Mobil som standard

En vesentlig endring er at Reforms nye nettsider er bygget opp med tanke på å kunne leses på mobil. Statistikken viser at flere enn 7 av 10 av dem som besøker Reform.no, gjør dette nettopp via mobil.

Nå vil lesbarheten på mobil bli vesentlig bedret. Samtidig endrer sidene form hvis de leses på en pc-skjerm eller på et nettbrett, slik at de fungerer like godt på disse flatene.

Det er firmaet Screenpartner som har hjulpet Reform med å utarbeide de nye nettsidene. Utvikler Michael Wilhemsen i Screenpartner er fornøyd med resulatet.

– Vi tror vi har funnet fram til en løsning som passer en kunnskapsbasert virksomhet som Reform, som også har et stort spekter av oppgaver og prosjekter. En god nettside skal klare å vise dette, sier Wilhemsen.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon