fbpx

Videoer

Se hva vi jobber med og følg oss på Youtube

Reform produserer en rekke sendinger og videoer i forbindelse med lanseringer, debatter, sofasamtaler og politiske markeringer. I tillegg har vi ulike faste digitale innslag, i form av ferskvareseminarer og LikestillingsNytt.

 

Under kan du ta en titt på videoer produsert av Reform.

Tirsdag 16. august arrangerte Reform et spennende møte om farskap. Du kan se opptaket fra Kraftverket Scene i Kulturkammeret i Arendal.Et aktivt farskap er en bærebjelke i den gjeldende likestillingspolitikken i Norge. Men er samfunnet egentlig særlig interessert i menn som foreldre?  Dagens tredeling av foreldrepengeordningen har i alle fall en rekke motstandere. På dette møtet gikk vi inn i de vanskelige debattene, blant annet om hvor rigide vi skal og bør være, og i hvilken grad vi bør trekke menn mer med i foreldrerollen.På møtet var det også urpremiere på Reforms nye film FRA PAPPA TIL PAPPA. Filmen er finansiert av Stiftelsen Dam, og skal vises på føde- og barselavdelinger fra høsten 2022, for å gi nybakte fedre gode råd om sin nye rolle. Du kan se den fine, varme og morsomme filmen her!I prosjektet "Men in Care - Workplace support for caring masculinities" har Reform utarbeidet en veileder for arbeidsgivere som vil tilrettelegge for fedre. Denne veilederen ble lansert på arrangementet - og du kan høre mer om dette viktige prosjektet i dette opptaket fra møtet.Deltakere på møtet:Warsame Ali, nybakt far (og også med i filmen "Fra pappa til pappa")
Turid Kristensen, stortingsrepresentant for Høyre
Bjørn Erik Thon, likestillings- og diskrimineringsombud
Ingeborg Berg-Olstad, fagrådgiver i Landsgruppen av helsesykepleiere (NSF)
Tore Eugen Kvalheim, direktør i Arbeidsgiverorganisasjonen Spekter
Ole Bredesen Nordfjell, fagsjef i Reform - ressurssenter for mennMøtet ble ledet av Are Saastad, daglig leder i Reform - ressurssenter for menn.

Tirsdag 16. august arrangerte Reform et spennende møte om farskap. Du kan se opptaket fra Kraftverket Scene i Kulturkammeret i Arendal.

Et aktivt farskap er en bærebjelke i den gjeldende likestillingspolitikken i Norge. Men er samfunnet egentlig særlig interessert i menn som foreldre? Dagens tredeling av foreldrepengeordningen har i alle fall en rekke motstandere. På dette møtet gikk vi inn i de vanskelige debattene, blant annet om hvor rigide vi skal og bør være, og i hvilken grad vi bør trekke menn mer med i foreldrerollen.

På møtet var det også urpremiere på Reforms nye film FRA PAPPA TIL PAPPA. Filmen er finansiert av Stiftelsen Dam, og skal vises på føde- og barselavdelinger fra høsten 2022, for å gi nybakte fedre gode råd om sin nye rolle. Du kan se den fine, varme og morsomme filmen her!

I prosjektet "Men in Care – Workplace support for caring masculinities" har Reform utarbeidet en veileder for arbeidsgivere som vil tilrettelegge for fedre. Denne veilederen ble lansert på arrangementet – og du kan høre mer om dette viktige prosjektet i dette opptaket fra møtet.

Deltakere på møtet:

Warsame Ali, nybakt far (og også med i filmen "Fra pappa til pappa")
Turid Kristensen, stortingsrepresentant for Høyre
Bjørn Erik Thon, likestillings- og diskrimineringsombud
Ingeborg Berg-Olstad, fagrådgiver i Landsgruppen av helsesykepleiere (NSF)
Tore Eugen Kvalheim, direktør i Arbeidsgiverorganisasjonen Spekter
Ole Bredesen Nordfjell, fagsjef i Reform – ressurssenter for menn

Møtet ledes av Are Saastad, daglig leder i Reform – ressurssenter for menn.

0

YouTube Video VVUxcmhHcjl6RS1MVV90Y3BacHhaM2x3LmxYUDRfbkk1eUNR

Arendalsuka 2022: Vil vi egentlig ha menn som foreldre?

Close Menu Icon