fbpx

Are Saastad ny leder i Reform

Are Saastad (53) tiltrådte 1. juni som ny daglig leder i Reform.

– Likestilling er avgjørende for en velfungerende velferdsstat. For meg er det opplagt at likestillingsarbeidet også må inkludere menn. Reform er i dag det beste redskapet for å videreutvikle dette arbeidet på en klok og framtidsrettet måte – i samarbeid med resten av likestillingsfeltet, sier Saastad.

Saastad er utdannet hjelpepleier i psykiatrien, og har i mange år jobbet på Gaustad sykehus i Oslo. Ved siden av sin bakgrunn som pleier har han omfattende erfaring som faglig tillitsvalgt i sykehus, blant annet som leder av Gaustadklubben og av Fagforbundet Aker universitetssykehus. Saastad har også vært ansatt i Rådet for psykisk helse og i Landsforeningen for Pårørende innen Psykiatrien (LPP).

– Jeg ser fram til å ta fatt på de viktige problemstillingene Reform arbeider med, og til å bli bedre kjent med de engasjerte og dyktige medarbeiderne.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon