fbpx

Ansatte og engasjerte

Are Saastad, daglig leder

Are har ledet Reform siden 2012, og har lang erfaring med likestillingsarbeid. Han har bakgrunn fra psykiatri og helsevesen som hjelpepleier og som faglig tillitsvalgt. Are er forfatter, har jobbet journalistisk og vært ansatt i flere frivillige organisasjoner.

Epost: are@reform.no

Telefon: 917 24 293

Ole Bredesen Nordfjell, seniorrådgiver

Ole er sosiolog og har jobbet i Reform siden 2007. Han spesialiserte seg på menn og maskulinitet som en reaksjon på kjønnsforskningens ensidige fokus på kvinner. Tidligere har Ole jobbet som freelancer og som rådgiver ved Kompetansesenter for likestilling. Ole har et omfattende nordisk og internasjonalt kontaktnett, og har ansvar knyttet til flere av Reforms arbeidsområder: menn som voldsutsatte, gutters og menns oppvekst og livskvalitet, farskap, samlivsbrudd, likestilling, utdanning og det kjønnsdelte arbeidsmarkedet.

E-post: ole@reform.no

Telefon: 476 51 763

Bjørn Ole Ekeli, økonomisjef/kontroller

Bjørn har vært ansatt i Reform fra 2006 og har sett stiftelsen flerdoble seg økonomisk og produksjonsmessig. Hans bidrag ligger i 35 års erfaring med økonomi og administrasjon fra frivillige organisasjoner, stat og kommune, internasjonal handel, bank og børs.

E-post: bjorn@reform.no

Telefon: 476 51 826

Steinar Ove Kvam, terapeut

Steinar er gestalterapeut, er ansatt i en 20 % stiling som samtaleterapeut og har lang erfaring med lavterskelarbeid rettet mot menn i krise, menn som utøver vold og menn som selv er volds- eller overgrepsutsatt. Steinar er også knyttet til flere av Reforms prosjekter, og vår utadrettete foredragsvirksomhet.

Epost: steinar@reform.no

Telefon: 930 35 030

Danel Hammer, rådgiver

Danel har mastergrad i kultur og samfunnspsykologi, og begynte i Reform i mai 2019. Hun har spesialisert seg i kulturforståelse, identitet og likestilling, og er spesielt interessert i utfordringer knyttet til forskningsformidling. Danel har tidligere arbeidet som rådgiver hos NAV, som miljøterapeut på barnevernsinstitusjon og som vitenskapelig assistent. Som rådgiver har Danel et særskilt ansvar i Reforms prosjekter knyttet til likestilling i arbeidslivet.

E-post: danel@reform.no

Telefon: 476 52 056

Mali Storbækken, rådgiver

Mali begynte i Reform i juni 2019. Hun har en mastergrad, med utdanning innen tverrfaglige kjønnsstudier og sosialt arbeid. Tidligere har Mali jobbet innenfor blant annet reklame og kommunikasjon og som miljøterapeut i et bo- og omsorgstilbud til unge med store sammensatte funksjonsvansker. Hun har spesialkunnskap knyttet til seksuell helse, prostitusjon og interseksjonalitet. Som rådgiver i Reform har Storbækken et særskilt ansvar for Reforms prosjekter knyttet til sexkjøp og -salg.

E-post: mali@reform.no

Telefon: 476 52 519

Haakon Aars, veileder (timebasert)

Haakon er spesialist i psykiatri og samfunnsmedisin, samt i klinisk sexologi/NACS, og har siden 2014 vært engasjert som veileder i Reform tilknyttet vårt Kast-prosjekt (Kjøp av seksuelle tjenester). Til daglig arbeider Haakon ved Institutt for klinisk sexologi og terapi i Oslo. I 2011 utga han fagboka ”Menns seksualitet”.

Eirik Befring, terapeut (frivillig)

Eirik er under utdanning til gestaltterapeut, og arbeider frivillig som samtaleterapeut i Reform. Han har lang erfaring fra møter med menn i krise, blant annet som frivillig i Mannstelefonen. Eirik er disponibel for enkelt- eller flere gangs samtaler med menn som har behov for råd og veiledning i forbindelse med samlivsbrudd og andre kriser.

Epost: eirik@befring.no

Telefon: 901 15 966

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon