fbpx

Ansatte

Are Saastad, daglig leder

Are har ledet Reform siden 2012. Han har bakgrunn fra psykiatri og helsevesen, og har lang erfaring som faglig tillitsvalgt, forfatter og samfunnsdebattant. Are har jobbet journalistisk og blant annet vært ansatt i Rådet for psykisk helse og i Landsforeningen for Pårørende innen Psykiatrien.

Epost: are@reform.no

Kontor: 476 58 045

Telefon: 91724293

Bjørn Ole Ekeli, økonomisjef/kontroller

Bjørn har vært ansatt i Reform fra 2006 og har sett stiftelsen flerdoble seg økonomisk og produksjonsmessig. Hans bidrag ligger i 30 års erfaring med økonomi og administrasjon fra frivillige organisasjoner, stat og kommune, internasjonal handel, bank og børs.

E-post: bjorn@reform.no

Telefon: 476 51 826

Ole Bredesen Nordfjell, seniorrådgiver

Ole er sosiolog og har jobbet i Reform siden 2007. Han spesialiserte seg på menn og maskulinitet som en reaksjon på sosiologiens ensidige fokus på kvinner. Tidligere har Ole jobbet som freelancer og som rådgiver ved Kompetansesenter for likestilling. Ole har et omfattende nordisk og internasjonalt kontaktnett, og har ansvar knyttet til flere av Reforms arbeidsområder: menn som voldsutsatte, gutters og menns oppvekst og livskvalitet, farskap, samlivsbrudd, likestilling, utdanning og det kjønnsdelte arbeidsmarkedet.

E-post: ole@reform.no

Telefon: 476 51 763

Live Mehlum, seniorrådgiver

Live er sosiolog med spesialkompetanse på maskulinitet, likestilling og helse. Hun har jobbet i Reform siden 2013 og har en innholdsrik yrkesbakgrunn fra næringslivet, Den norske Kirke og høyskolesektoren. Live bor i Tønsberg, der hun også jobber for Reform to dager i uka. Hun har et særskilt ansvar for Reforms arbeid knyttet til menns helse, vold i nære relasjoner, voldsforebygging og sexkjøp, samt vårt generelle likestillingsarbeid.

E-post: live@reform.no

Telefon: 906 59 368

Steinar Ove Kvam, terapeut

Steinar er gestalterapeut, er ansatt i en 20 % stiling som samtaleterapeut og har lang erfaring med lavterskelarbeid rettet mot menn i krise, menn som utøver vold og menn som selv er volds- eller overgrepsutsatt. Steinar er også knyttet til Reforms flere av Reforms prosjekter og vår utadrettete foredragsvirksomhet.

Epost: steinar@reform.no

Eirik Befring

Eirik er under utdanning til gestaltterapeut, og arbeider frivillig som samtaleterapeut i Reform. Han har lang erfaring fra møter med menn i krise, blant annet som frivillig i Mannstelefonen. Eirik er disponibel for enkelt- eller flere gangs samtaler med menn som har behov for råd og veiledning i forbindelse med samlivsbrudd og andre kriser.

Epost: eirik@befring.no

Telefon: 901 15 966

Haakon Aaars, veileder

Haakon er spesialist i psykiatri og samfunnsmedisin, samt i klinisk sexologi/NACS, og har siden 2014 vært engasjert som veileder i Reform tilknyttet vårt Kast-prosjekt (Kjøp av seksuelle tjenester). Til daglig arbeider Haakon ved Institutt for klinisk sexologi og terapi i Oslo. Haakon er også tilknyttet nettstedet Lommelegen.no, og han er fast spaltist i VG der han skriver om samliv og seksualitet. I 2011 utga han fagboka ”Menns seksualitet”.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon