fbpx

E-læringskurs hos Reform

Vi i Reform tilbyr ulike e-læringskurs som du kan ta på våre nettsider. Kursene er gratis å ta, og du mottar et kursbevis i etterkant av gjennomført kurs. Kursene er utarbeidet for ulike fagpersoner som ønsker å øke sin kunnskap om ulike temaer. Kursene krever noe forkunnskap, men kan også tas av personer utenfor disse fagfeltene.

E-læringskurs: Menn i familievernet

E-læringskurs for studenter: Fedre i barnevernet

Større mangfold - friere valg

E-læringskurs: Fedre i barnevernet

Przyłącz się!

E-læringskurs: Ungdom og seksualitet

E-læringskurs: Menn i familievernet

Dette e-læringskurset er utviklet for ansatte i familievernet, og gir kunnskap om god kommunikasjon med menn og fedre, likestilt foreldreskap og kjønnsspesifikke utfordringer menn opplever i samlivsbrudd.

Ta kurset!

E-læringskurs for studenter: Fedre i barnevernet

Studerer du barnevernspedagogikk eller sosialt arbeid og ønske å lære mer om betydningen av fedre? Dette kurset gir deg kunnskap om god kommunikasjon med fedre i barnevernet, likestilt foreldreskap og det juridiske som berører barnevernets kontakt med fedre.

 

Ta kurset!

Større mangfold – friere valg

Dette er en ressursside for prosjektet Større mangfold – friere valg. Her vil du finne undervisningsmateriale, læringsressurser og nettkurs om utradisjonelle yrkesvalg.

Les mer

E-læringskurs: Fedre i barnevernet

Dette e-læringskurset er utviklet for ansatte i barnevernet, og gir kunnskap om god kommunikasjon med fedre i barnevernet, om likestilt foreldreskap og det juridiske som berører barnevernets kontakt med fedre.

 

Ta kurset!

Przyłącz się!

Na tej stronie internetowej znajdziesz informacje o tym, jakie są twoje prawa dotyczące pracy zawodowej, zdrowia i ojcostwa, jeśli jesteś pracownikiem w Norwegii.

Przyłącz się!

E-læringskurs: Ungdom og seksualitet

Dette er et e-læringskurset for prester og trosopplærere som handler om ungdom og seksualitet. Som kursdeltaker vil du få økt kompetanse om seksuell helse, og tilgang til kommunikasjonsverktøy du kan benytte deg av for å snakke med konfirmantungdom.

Ta kuset!
Close Menu Icon