fbpx

Hjelpetilbud og nettbutikk

Reform tilbyr ulike lavterskeltilbud for menn og gutter i vanskelige livssituasjoner, e-læringskurs for fagpersoner og ressurser man kan benytte seg av ved behov. Man behøver ikke henvisning for å benytte seg av våre lavterskeltilbud.

Les mer om våre tjenester i oversikten under. Her finner du også vår nettbutikk, der vi selger publikasjoner, bøker, tilgang til konferanser og annet.

Mannstelefonen

Enesamtaler

Kast

Mannstelefonen

Mannstelefonen er åpen alle hverdager fra 17 til 20.
Ring oss på 22 34 09 60!

Mer informasjon

Enesamtaler

Reform tilbyr enesamtaler for menn som ønsker noen å snakke med.

Mer informasjon

Kast

Kast (Kjøp av seksuelle tjenester) er en gratis og helt anonym samtaletjeneste for deg som kjøper sex og vil snakke om det.

Kontakt oss anonymt

Anbefalte ressurser ved foreldretvist

Reforms nettbutikk

Oversikt over hjelpetilbud

Finner du ikke et tilbud som passer for deg?

Anbefalte ressurser ved foreldretvist

Vi i Reform tilbyr ikke juridisk veiledning ved spørsmål om barnefordeling eller foreldretvister, men her har vi samlet noen ressurser du kan benytte deg av eller ønsker å snakke om en vanskelig livssituasjon.

Mer informasjon

Reforms nettbutikk

Reforms nettbutikk tilbyr forhåndssalg av billetter til konferanser og seminarer, samt et utvalg av publikasjoner, bøker og annet materiell.

Til nettbutikk

Oversikt over andre hjelpetilbud

Reform har et begrenset tilbud om enesamtaler til menn som behøver å snakke med noen. Har du et spesifikt tema du ønsker å snakke om? Under finner du en oversikt over ulike hjelpetilbud, sortert under ulike tematikker. Trykk på tematikken du ønsker å snakke om, for å se hvem du kan kontakte.

Finn et hjelpetilbud

Finner du ikke et tilbud som passer for deg?

Reform har lavterskeltilbud for å hjelpe menn og gutter i en vanskelig livssituasjon. Man trenger ikke henvisning for å benytte tjenestene våre. Finner du ikke et tilbud som passer for deg? Ring oss på 22 34 09 50 eller send en e-post til samtale@reform.no, så finner vi det tilbudet som passer best for deg.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon