fbpx
Print Friendly version of featured image

PÅGÅENDE: Kast – En gratis samtaletjeneste til deg som kjøper sex

Kast (Kjøp av seksuelle tjenester) er en gratis og helt anonym samtaletjeneste for deg som kjøper sex. Vi tilbyr personlig rådgiving på dine egne premisser i Oslo, eller på telefon.

Vår terapeut Steinar forteller hva du kan forvente deg av en samtale

 

Ta kontakt med oss på samtale@reform.no eller telefon 22 34 09 50 for å gjøre en avtale. Ønsker du en mer anonym henvendelse kan du benytte skjemaet under. Som “navn” kan du enten oppgi et kallenavn, eller la feltet stå blankt. Fyll ut feltene for ditt ønske om dato og tidspunkt (klokkeslett).

Timeavtaler er tilgjengelig mellom 09:00-17:00 på hverdager. Du behøver ikke å oppgi telefonnummer, men vi må kunne kontakte deg per e-post for å bekrefte eller omberamme avalen om nødvendig.


Hvorfor snakke om ditt sexkjøp?
Vi vet at mange opplever sitt sexkjøp som et problem. Vi forventer likevel ikke at du ser det slik. Det holder at du ønsker noen å snakke med.

Det kan være fint å sette ord på en praksis vi vet kan knyttes til blant annet:

• Skam
• Frykt
• Dårlig samvittighet
• Lavt selvbilde
• Økonomiske konsekvenser
• Tap av relasjoner
• Problemer i parforholdet

Hvorfor trengs dette tilbudet?
I samtalene med dem som oppsøker Kast har vi fokus på mestring av egen livssituasjon. Gjennom å jobbe med skammen åpner man gradvis opp for en bevisstgjøring knyttet til egen adferd.

Prosjektet var det første i sitt slag i Norge da det ble startet i 2011. Siden da har vi fått flere hundre menn (og noen kvinner) som kjøper sex i tale.

Vi har god sexologisk kompetanse tilknyttet tjenesten, og kan bistå med rådgiving og hjelp også ut over en første konsultasjon.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon