Print Friendly version of featured image

Vi søker mannlige deltakere til fokusgruppe i oktober!

Sad, desperate little boy during parents quarrel. Clog the ears.

Har du slitt i et samliv og oppsøkt eller vurdert hjelp? Synes du tradisjonelle samlivskurs er lite tilpasset deg som mann? Vi trenger dine erfaringer!

Reform – ressurssenter for menn ønsker å utvikle et bedre og mer tilpasset tilbud for menn med samlivsrelaterte utfordringer.

Til dette trenger vi råd og erfaringer fra menn som har opplevd samlivsutfordringer og oppsøkt eller vurdert å oppsøke hjelp.

Vårt mål er å finne gode måter for menn som sliter i samlivet med sin partner til å håndtere utfordringene og jobbe med relasjonen. Deltakelse er anonymt.

En samling
Vi søker etter deltakere i Oslo-området som har erfaring med tradisjonelle samlivskurs eller annen form for hjelp til en fokusgruppe-samling mandag 10. oktober 2016, kl. 17 – 19.

Fokusgruppen vil bestå av 6 – 8 menn og ledes av to erfarne gruppeledere.

Det vil bli servert mat i forkant av samlingen, og som en påskjønnelse for innsatsen får alle deltakerne et SpendOn-kort på 500 kroner.

For mer informasjon og påmelding:
Ta kontakt med prosjektleder Kristine Bue på telefon 47 65 25 19 eller epost kris@reform.no

Svarfrist: 3. oktober

 

Prosjektet er støttet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.

Kris Bue Kris Bue

Kris har en mastergrad i Gender Studies fra Universitetet i Oslo, og har jobbet i Reform siden 2016. Hen har bakgrunn som freelancejournalist, konsulent ved Senter for Likestilling i Agder og forskningsassistent ved Fafo. I Reform jobber Kris blant annet med samlivskurs for menn, vold i nære relasjoner og sexkjøp. I tillegg til å styrke Reforms kompetanse på interseksjonelle perspektiver, med særlig fokus på LHBTIQ-feltet.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon