fbpx

Ledige plasser på Reforms samlivskurs for fedre

samlivskurs

Det kan være vanskelig å få menn til å snakke om følelser. I høst forsøker Reform ut et eget kurs for fedre med samlivsproblemer.

Sliter du i samlivet? Syns du tradisjonelle samlivskurs virker lite tilpasset deg som mann? Mandag 9. november starter Reforms samlivskurs for menn med barn. Meld deg på!

Menn takler samlivsbrudd generelt dårligere enn kvinner. Vi har ofte et mer begrenset nettverk, færre fortrolige venner og er dårligere trent på å ta vare på oss selv. Tap av kontakt med barn er den viktigste kilden til psykiske, fysiske og sosiale problemer. Vi vet også at tap av en tilstedeværende far er en stor belastning for barns oppvekstvilkår.

Dette er svært gode grunner til å motivere fedre som sliter i samlivet  til å styrke parforholdet. Derfor arrangerer Reform nå et eget samlivskurs for fedre.

Hør seniorrådgiver Live Mehlum om samlivskurset på NRK radio

Kurset går av stabelen på fem påfølgende mandager: 9. november, 16. november, 23. november, 30. november og 7. desember. Alle samlingene varer fra kl 17 til kl 19, og finner sted i våre lokaler sentralt i Oslo.

Samlingene ledes av to erfarne terapeuter, en mann og en kvinne. Det er plass til åtte deltakere. Egenandelen for alle kurskveldene er samlet på kun kr. 500.

For å melde deg på, skriv en epost til prosjektleder Live Mehlum, eller ring 22 34 09 50.

Utviklingen av kursopplegget er gjort mulig ved tilskuddsmidler fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han er utdannet psykiatrisk hjelpepleier, med lang erfaring fra helsevesenet og med samfunnsspørsmål. Som sakprosaforfatter har han blant annet utgitt "Usynlige menn. Et nytt perspektiv på norsk likestilling" (Dinamo, 2022). Are sitter i det regjeringsoppnevnte Mannsutvalget.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon