fbpx

Tirsdag: Seminar om gutter, menn og likestilling

Foto: Flickr / PhOtOnQuAnTiQuE

Foto: Flickr / PhOtOnQuAnTiQuE

Velkommen til nok et spennende seminar i Reform, som denne gang er viet en rykende fersk bacheloroppgave og en like fersk masteroppgave om menn og maskulinitetSeminaret er åpent for alle.

Den Islamske Staten (IS) sine konstruksjoner av maskulinitet. Maria Darwish studerer menn og maskuliniteter ved Senter for tverrfaglig kjønnsforskning ved UiO. Hun skriver i tillegg for det feministiske nettidsskriftet Under arbeid.

Minnes terror, forsterker hvithet: Norske diskurser om det nasjonale etter 22. juli. Hedda Hakvåg, Master, The University of British Columbia. Hedda Hakvåg er også prosjektmedarbeider hos Reform.

Les oppgaven her:
https://circle.ubc.ca/bitstream/handle/2429/54040/ubc_2015_september_hakvag_hedda.pdf?sequence=1

Tid: Tirsdag 27. oktober kl. 15:00 – 16:00.
Sted: Reform – ressurssenter for menn, Akersgata 16, 6. etasje.
Påmelding: registrering@reform.no

Har du tips om ny kunnskap og forskning om gutter, menn og likestilling vi bør vite om eller som kan være tema på ferskvareseminarene våre – gi oss beskjed!

 

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon