fbpx

Reform viderefører Kast-prosjektet

Foto: Flickr / Christopher Odd

Tid for refleksjon? Foto: Flickr / Christopher Odd

Kast (Kjøp av seksuelle tjenester) er Reforms tilbud til kunder i prostitusjon. Vi har nå fått nye midler til tiltaket fra Justis- og beredskapsdepartementet, og i juni er det igjen mulig å bestille time hos oss.

Forskning og erfaring fra ulike hjelpetilbud til menn som kjøper sex viser at mange kunder har behov for noen å prate med om sine sexkjøp. Hos Reform kan kunder i prostitusjon få hjelp til å bryte stillheten rundt sexkjøp. Vi vet det kan være fint å sette ord på en praksis som kan knyttes til skam, frykt, dårlig samvittighet, lavt selvbilde og tap av verdifulle relasjoner.

Vårt samtaletilbud vil være på plass fra uke 26, både for telefonhenvendelser og personlig oppmøte. Tirsdager er dagen for oppmøte for en samtale med en av våre rådgivere, og første dag det er mulig å bestille time til, er tirsdag 26. juni.

Her finner du mer informasjon om tilbudet.

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han har bakgrunn fra psykiatri og helsevesen, og har lang erfaring som faglig tillitsvalgt, forfatter og samfunnsdebattant. Are har jobbet journalistisk og blant annet vært ansatt i Rådet for psykisk helse og i Landsforeningen for Pårørende innen Psykiatrien.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon