fbpx

Menns helse: Det er bedre å bekymre, enn å dø

Vi menn har en underlig holdning til egen helse. Vi kan være de reneste pyser, og myten vil ha det til at vi ikke tåler blod. Samtidig går vi ikke til legen – før vi må. Det er ikke så lurt, for vi dør av det, skriver Are Saastad, som er gjesteblogger hos Kreftforeningen i dag.

Anledningen er neste ukes konferanse Uhelse – mannlighetens pris?, som Reform arrangerer blant annet i samarbeid med nettopp Kreftforeningen.

“Det vel fortsatt slik at en del kvinner forventer av oss at vi skal være sterke, ikke vise oss svake, være, ja nettopp; menn. Kanskje vi på vår side skal lære oss at det tross alt er bedre med en bekymret familie, enn en familie uten en far”, heter det blant annet i blogginnlegget.

 

Meld deg på gratiskonferansen “Uhelse – mannlighetens pris?” ved å bruke vårt registreringsskjema!

Les Are Saastads gjesteblogg hos Kreftforeningen

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han er utdannet psykiatrisk hjelpepleier, med lang erfaring fra helsevesenet og med samfunnsspørsmål. Som sakprosaforfatter har han blant annet utgitt "Usynlige menn. Et nytt perspektiv på norsk likestilling" (Dinamo, 2022). Are sitter i det regjeringsoppnevnte Mannsutvalget.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon