fbpx

Maskulinitetsseminar: Menn i Sør- bistandsbransjens fiende?

Reform: 29. februar 14-16

Reform: 29. februar 14-16

Menn i utviklingsland er undertrykkende, overgripere, uinteresserte eller fraværende. I hvert fall ifølge den store majoriteten av utviklingslitteratur. Hvor kommer disse ideene ifra, hvorfor er de viktige? Og hvilken påvirkning har de på menn i utviklingsland?

Lina Tordsson forteller fra sin forskning om synet på menn i bistandsbransjen, og ulike bistandsorganisasjoner forteller om sitt syn på og arbeid med mannen i Sør.

CARE, NORAD, Kirkens Nødhjelp og Forut (og kanskje noen fler) forteller om sitt syn på og arbeid med mannen i Sør.

Hver måned inviterer Reform til Maskulinitetsseminar – faglig påfyll om menn og maskuliniteter. For å få med deg fremtidige arrangementer, følg oss på Facebook og Twitter! Send gjerne en mail til registrering@reform.no dersom du planlegger å delta. Vel møtt!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon