fbpx
Print Friendly version of featured image

Mannsdagen 2018: Reform gir gratis mannsdag for fem utvalgte bedrifter ulike steder i Norge

Har din bedrift et stort innslag av mannlige ansatte? Nå kan du gripe sjansen til å kapre en halv dags barbershop-arrangement, der menn og menns utfordringer får stå i fokus. Her er det først til mølla som gjelder!

Som en markering av Mannsdagen 2018 tilbyr Reform nå et tilpasset opplegg for bedrifter i hele landet, der den eneste kostnaden vil være å stille med et lokale, og å gi mannlige ansatte anledning til å delta i et tre timers arrangement.

Målsettingen med satsingen er å bevisstgjøre ansatte og ledere i næringslivet om menns rolle i likestillingen, og menns likestillingsutfordringer.

Bra for arbeidsmiljøet

Innholdet i møtene – som arrangeres etter den spennende barbershop-modellen – vil bli tilpasset lokale forhold, og temaene blir vi enige om: Menn og helse, menn og farskap og seksuell trakassering er blant mulige temaer.

– Vi er sikre på at å sette av tid til dette vil være en god investering for alle som blir med på dette. Menns problemer er ofte dårlig kommunisert, og å snakke om dem vil kunne være bra for arbeidsmiljøet – og derved også for produktiviteten, sier Are Saastad, daglig leder i Reform.

Tre timers arrangement

Arrangementene vil være av en halv dags varighet (f.eks kl 9 – 12), og perioden de skal gjennomføres er oktober til desember i år.

– Vi inviterer HR, fagforeninger og bedriftsledelse til å gå sammen, og kontakte oss. Bedriftskantina er et utmerket sted å ha slike barbershops, sier Saastad.

– Arrangementet kan selvsagt gjerne kombineres med en utvidet lunsj.

Fra nord til sør

De fem arrangementene skal avholdes regionsvis, slik at hele landet vil kunne være aktuelt.

– Ta kontakt, så avtaler vi nærmere!

> Les mer om våre barbershops for næringslivet

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon