fbpx

Månedens mann: Ungkarskokken Per

Utmerkelsen «Månedens Mann» tildeles en fin fyr, en kjekk kar eller en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er en som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge.
I august tildeles utmerkelsen Ungkarskokken Per!

Per – Ungkarskokken – er en tidligere kokk og kjøkkensjef. Etter at han byttet jobb og bransje, har han begynt å skrive en matblogg til inspirasjon for de som trenger og ønsker det. På bloggen beskriver han enkle og smakfulle matretter, laget fra bunnen av.

Det at en mann med kunnskap på et så viktig område som mat og matlaging, på frivillig basis deler av sin kunnskap med andre mener vi fortjener heder. Vi har derfor kåret Ungkarskokken til månedens mann!

Finn inspirasjon og informasjon på ungkarskokken.com

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon