fbpx

Månedens Mann: Stig Mass Andersen

MM stig

Foto: Eli Reinholdtsen

Utmerkelsen Månedens Mann tildeles en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er én som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I oktober tildeles utmerkelsen Månedens Mann til Stig Mass Andersen!

Mange har en oppfatning om at det er mannlig å orde opp i ting selv, og holde problemene skjult. Stig Mass Andersen viser gjennom sine egne erfaringer at det er viktig å kunne snakke om psykisk helse, også blant menn.

Han ønsker å sette fokus på menns psykiske helse og samtidig bryte ned fordommer knyttet til temaet. Han løfter blant annet frem stigmatiseringen han selv følte og hvordan dette førte til at han ikke ønsket å gå inn i den offentlige debatten. Stig Mass Andersen etterlyser flere menn som ønsker å dele sine erfaringer knyttet til psykisk helse.

Reform synes dette er et svært positivt initiativ og ønsker derfor å markere dette ved å gi han utmerkelsen, Månedens Mann.

Aktuelle lenker:

http://www.erfaringskompetanse.no/nyheter/en-mannefrigjoering

http://www.mentalhelse.no/nyheter/vil-inspirere-til-manneprat-om-psykisk-helse

http://www.bipolarsuperstar.no/

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon