fbpx

Robert Ullmann ny styreleder og André Oktay Dahl nytt styremedlem i Reform

Robert Ullmann og André Oktay Dahl er valgt som henholdsvis styreleder og styremedlem i Reform.

Robert Ullmann har lang fartstid som leder på høyt nivå. Han har også hatt flere styreverv. Robert er opptatt av mannsrollen, og har gjennom sin jobb som daglig leder i den private barnehagestiftelsen Kanvas utmerket seg som en som har jobbet for mangfold og likestilling. Blant annet har han lykkes med å få flere menn til å jobbe i barnehager. For dette arbeidet har Kanvas to ganger mottatt Kunnskapsdepartementets likestillingspris.

André Oktay Dahl er stortingsrepresentant for Høyre og medlem av Justiskomitéen siden 2005. Han er tidligere leder for Akershus Høyre og medlem av Akershus fylkesting. André er utdannet jurist. Han har bred erfaring fra arbeid med kjønn og diskriminering, blant annet som medlem i Mannspanelet og som styremedlem i Fellesskap mot seksuelle overgrep, Norsk krisesenterforbund og Skeiv Verden. Han mottok Dixi-prisen i 2008 for arbeidet knyttet til overgrep mot menn.

Reforms representantskap takker Jan Asker og Thomas Walle for mange års solid innsats som henholdsvis styreleder og styremedlem, og ønsker Robert Ullmann og André Oktay Dahl velkomne i Reforms styre!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Les også disse artiklene

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon