fbpx

Månedens Mann: Simon Flem Devold

Simon Flem Devold forlater spalten “På skråss” etter 28 år som barn og voksnes beste venn. I august er han Månedens Mann!
mm_logo

Utmerkelsen «Månedens Mann» tildeles en fin fyr, en kjekk kar eller en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er en som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I august tildeles utmerkelsen “Månedens Mann”

Simon Flem Devold

Simon

Simon Flem Devold har lyttet til barn og voksne i spalten «På Skråss» i 28 år. Han har ikke bare vært en venn og en støtte, men han har også slåss mot stereotypier alle veier. Han har vist voksne hvordan man skal møte barn som har spørsmål om kjønn og seksualitet, og vist barn at man skal være stolt av den man er – uansett. Ikke minst har han utvidet rommet for menn til å vise omsorg for og se barn. Simon, vi kommer til å savne deg.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon