fbpx

Graviditet/fødsel

Fedre i familier som opplever psykiske vansker i forbindelse med graviditet og/eller fødsel

Reform har pågående samtalegrupper for fedre i familier med psykiske vansker i forbindelse med graviditet eller fødsel. Nåværende gruppe startet i oktober og avsluttes vinteren 2007. Dette tiltak skal både hjelpe fedrene/partnerne/barna og samle kunnskap om menn i denne situasjonen.

Dette prosjektet er støttet med midler fra Barne- familie- og ungdomsdirektoratet. Samtalegruppen ledes av Ulf Rikter-Svendsen på Reform og psykolog Espen Arnevik. I etterkant av nåværende gruppe vil Reform utarbeide et temahefte om fedre og fødselsdepresjoner i 2007 til distribusjon innefor helse- og familieomsorgen. Det er etablert en ressursgruppe for prosjektet bestående av fagpersoner fra Aline poliklinikk, Nic Waals Institutt, Folkehelseinstituttet og Reform.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon