fbpx

Månedens mann: Haakon Gunnestad

Foto: Håkon Jacobsen / NRK

Foto: Håkon Jacobsen / NRK

Utmerkelsen Månedens Mann tildeles en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er én som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I januar tildeles utmerkelsen Månedens Mann til Haakon Gunnestad!

17 år gamle Haakon Gunnestad fra Bodø fortjener oppmerksomheten månedens mann fordi han sier ifra om de uønskede henvendelsene han har fått fra voksne menn som ønsker å betale han for sex. Det er modig og viktig. Unge homofile gutter bør slippe forespørsler om raske penger i bytte for seksuelle tjenester. At også homofile menn kjøper sex lar ikke Gunnestad gå under radaren og det et bør heller ikke vi gjøre. Det er i tillegg ekstra viktig å sette et større fokus på denne siden av den seksuelle handelen når vi vet at det er flere unge menn enn unge kvinner som selger sex.

Les hele intervjuet her:
http://www.nrk.no/nordland/lokker-yngre-gutter-pa-nettet-1.11451744

 

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon