fbpx

Forskning: Student søker informanter til oppgave om menn og anabole steroider

Masterstudent søker informanter til oppgave om menns kroppslige opplevelser av bruk av anabole steroider. Er du, eller kjenner du en mann mellom 16 og 40 som har erfaring med anabole steroider?

 
Masterstudent Ida Marie Engen ønsker å undersøke hvordan unge menn som har brukt/bruker anabole steroider opplever sin virkelighet, og er interessert i å studere kroppens betydning i denne sammenhengen. Formålet med oppgaven er å få et innblikk i personlige tanker rundt bruk av anabole steroider. Er du, eller kjenner du en mann mellom 16 og 40 som har erfaring med anabole steroider? Les mer om oppgaven her, og ta gjerne kontakt med Engen direkte. Informantene kan være helt anonyme.

 

 

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon