fbpx

Etterlysning: Er du mann som har opplevd sykdom eller skade?

nokbufdir

Eller er du pårørende til en slik mann – eller har interesse for temaet? Da vil vi gjerne ha kontakt med deg for deltakelse i en fokusgruppe en kveld i juni.

Oslo universitetssykehus og Reform – ressurssenter for menn vil utvikle et bedre og mer likeverdig tilbud for menn med helseutfordringer. Vårt mål er å finne gode måter for menn til å lære å leve med sykdom eller skade.

Til dette trenger vi råd fra menn med egne sykdoms- eller skadeerfaringer. Vi søker også pårørende til menn med sykdom eller skade, og menn som ikke selv er syke, men som likevel har oppfatninger om temaet.

Deltakerne vil bli samlet på kveldstid en av dagene 1., 16. og 17. juni. Det serveres mat i forkant av samlingene, og de som deltar får et gavekort på 500 kroner.

Meld din interesse til Reform – ressurssenter for menn, eller kurslederne Berge Andreas Steinsvåg (tlf. 930 51 250) og Per Møller Axelsen (tlf. 976 42 145).

Svarfrist: 20. mai 2015.

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han er utdannet psykiatrisk hjelpepleier, med lang erfaring fra helsevesenet og med samfunnsspørsmål. Som sakprosaforfatter har han blant annet utgitt "Usynlige menn. Et nytt perspektiv på norsk likestilling" (Dinamo, 2022). Are sitter i det regjeringsoppnevnte Mannsutvalget.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon