fbpx
Print Friendly version of featured image

Engasjement som prosjektmedarbeider

I forbindelse med to EU-finansierte prosjekter knyttet til arbeid/familiebalanse-problematikk, søker Reform nå en medarbeider i et års engasjement.

Vi søker deg som har kunnskap om kjønn og likestilling i arbeidslivet. Har du praktisk jobberfaring med slike spørsmål, er det en klar fordel.

Du har utdanning på masternivå eller tilsvarende. Du har tidligere arbeidsforhold å vise til. Du må gjerne ha jobbet på arbeidsgiver- eller arbeidstakersiden i en arbeidslivsorganisasjon.

Du uttrykker deg meget godt muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.

Du er utadrettet, og du liker å jobbe prosjektorientert. Som ansatt vil du også bli en viktig del av Reforms aktive arbeidsmiljø, og delta i arbeidet med mange ulike oppgaver. Engasjementet innebærer noe reisevirksomhet.

Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. Referanser oppgis. Arbeidsstedet vil være i våre nye lokaler i Øvre Slottsgate 18-20, sentralt i Oslo. Rask tiltredelse ønskelig.

Søknadsfrist: 9. april.

For nærmere opplysninger om stillingen, ring daglig leder Are Saastad på 917 24 293, eller send en e-post

> Se også stillingsannonsen på Finn.no

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon