fbpx
Print Friendly version of featured image

Temakveld for foreldre i Møre og Romsdal: Bildedeling, samtykke og grensesetting

Strømmet arrangement

Arrangeres av:

Reform - ressurssenter for menn

Sted:

Arrangementet strømmes på Reforms facebook-sider. Følg link nederst på denne siden for å delta

Dette arrangementet er gjennomført.

10. mai 2021

19:00 - 20:00

Google Calendar iCal

Temakveld for foreldre og foresatte i kommunene Molde, Aukra, Hustadvika, Gjemnes, Sunndal, Rauma og Vestnes.

Forteller din ungdom lite eller ingenting hjemme om sin relasjon til venner, kjæreste eller de andre barna på skolen? Hvor vanlig er det at ungdommer deler og sprer intime bilder? Og hvor går grensen mellom kjærlighet og skadelig sjalusi i de unge kjæresteforholdene?

Ny forskning har vist at nesten 40 % av alle ungdommer har blitt tilsendt et intimt bilde av noen andre. Noen deler intime bilder av seg selv, eller av andre ungdommer som ikke har samtykket til delingen av bildet.

Vi vet også at ungdoms kjæresterelasjoner kan være like grenseoverskridende som voksnes. Mange ungdommer vet ikke hvem de kan få hjelp fra, eller har prøvd å få hjelp, uten at de voksne forstår hva det er som har skjedd. Ungdommer selv forteller at de kan være svært usikre på om det de har opplevd faktisk er ulovlig, eller om de bare må «tåle det».

Hva skal ungdommen regne med å tåle, og hvordan kan vi foreldre snakke med ungdommen vår om hvor grensen går når det kommer til press rundt seksualitet, bildedeling og «mas» om seksuell deltakelse fra jevnaldrende?

Få svar på disse spørsmålene og mye mer, på denne temakvelden, som Reform – ressurssenter for menn arrangerer i samarbeid med kommunene Molde, Aukra, Hustadvika, Gjemnes, Sunndal, Rauma og Vestnes. Ungdoms nære relasjoner settes i fokus, og temakvelden er spesielt tilpasset voksne med omsorg eller ansvar for unge i alderen 12-18 år.

Arrangementet er gratis, og av smittevernhensyn foregår den på Facebook. Vi ønsker oss reaksjoner underveis – skriv til oss i kommentarfeltet!

Påmelding: Arrangementet er gratis, og åpent for alle. På grunn av smittevernhensyn vil arrangementet være digitalt, og strømmes på Facebook.

> Klikk her for å delta på vårt digitale temakveld

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon