fbpx
Print Friendly version of featured image

Ferskvareseminar: Kjønn, prostitusjon og menn som selger sex

Ferskvareseminar

Sted:

Arrangementet strømmes på Reforms facebook-sider. Følg link nederst på denne siden for å delta

Dette arrangementet er gjennomført.

16. juni 2020

13:00 - 14:00

Google Calendar iCal

Velkommen til Reforms ferskvareseminar om menn som selger sex, og om kjønnsstyrte forståelser av hva prostitusjon er.

Gutter og menn som selger sex er et tema som sjelden belyses. Vi vet at menn selger sex, men prostitusjonsarenaen oppfattes likevel slik at menn kjøper, og kvinner selger sex.

På ferskvareseminaret vil Mali Storbækken fra Reform presentere funn fra sin masteroppgave “Prostitusjonsregulering og kjønn. En analyse av prostitusjonsbegrepet i fire proposisjoner til Stortinget fra 1994 til 2016.” Storbækken spør blant annet hva vårt tilvante syn på hvem som selger og kjøper sex betyr, når det gjelder det sosiale arbeidet som blir gjort på feltet.

Deretter vil Ulla Edith Bjørndahl presentere Pro Senterets rapport fra 2020, “Alltid på vakt. 30 menn forteller om sine erfaringer med å selge sex.” Her vil vi få høre mer om hvem den mannlige sexselgeren er. Bjørndahl vil snakke om årsakene til at menn selger sex, hvem kundene er – og hvordan sexsalget skjer.

Påmelding: Arrangementet er gratis, og åpent for alle. På grunn av smittevernhensyn vil arrangementet være digitalt, og strømmes på Facebook. Det vil også kunne ses i opptak i etterkant.

> Trykk her for å delta på vårt digitale ferskvareseminar

Velkommen til ferskvareseminar!

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon