fbpx

NRK Puls om “Usunt sinne”

NRK Puls mandag 26/11 omhandlet sinne og sinnemestringskurs. I mange år gikk kona og de to døtrene og var redde hver gang pappa kom hjem. Var han sint i dag? Var det noe i huset som kunne gjøre ham rasende? Til slutt fikk familiefaren kniven på strupen. – Gjør noe med sinnet ditt eller flytt hjemmefra. Puls har fulgt familien Karlsen i Trøndelag. Reforms rådgiver og sinnemestringsterapeut Bjørn Løvland deltok under sendingen.

Dersom du har spørsmål om temaer knyttet til usunt sinne, Reforms sinnemestringskurs, vold i nære relasjoner, sinnemestringskurs i andre deler av landet osv., ta gjerne kontakt med oss på telefon 22 34 09 50 mellom kl. 0900 og 1600.
Les mer om våre sinnemestringstilbud her, og om våre foredrag og seminarer om temaet her.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon