fbpx

Fagkonferanse om overgrepsutsatte gutter og menn

Konferanse

Arrangeres av:

Reform – ressurssenter for menn

Sted:

Hausmannsgate 7 Oslo, Oslo 0186

Dette arrangementet er gjennomført.

20. oktober 2016

09:00 - 16:00

Google Calendar iCal

Hva vet vi om seksuelle overgrep mot gutter og menn? Hva skal til for at utsatte gutter og menn forteller, og hvordan bør helsevesen og hjelpeapparat møte dem?

Torsdag 20. oktober arrangerer FMSO (Fellesskap mot seksuelle overgrep) og Reform – ressurssenter for menn fagkonferanse om overgrepsutsatte gutter og menn.

Konferansen finner sted i Røde Kors’ konferansesenter i Oslo sentrum torsdag 20. oktober, fra kl 9 til 16 .

På programmet står innledninger fra fagpersoner og utsatte, og tilrettelagte workshop hvor alle deltakerne kan bidra med egne erfaringer og kunnskap. Programmet oppdateres fortløpende etter hvert som de siste foredragene blir avklart:

Program fagkonferansen Ser vi gutta 20. oktober

Konferansen retter seg mot fagfolk som ansatte i helsevesen og hjelpeapparat, studenter i helse- og pedagogiske utdanninger og også personer som bærer på overgrepserfaringer.

Fagkonferansen er en del av samarbeidsprosjektet «Overgrepsutsatt? Ikke jeg, nei! Hvordan nå fram til seksuelt misbrukte gutter og menn?», og er finansiert av ExtraStiftelsen. I prosjektet inngår også utarbeidelse av en kunnskapsstatus om gutter og menn utsatt for seksuelle overgrep.

Kunnskapsinnhentingen avsluttes med fagkonferansen og en utarbeidelse av politiske og faglige anbefalinger om hjelpetilbud og koordinering.

For mer informasjon, ta kontakt med rådgiver Hedda Hakvåg.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon