fbpx
Print Friendly version of featured image

Årets julegavetips: Min far – en vakker liten bok om farskap

Lurer du på hva du skal gi til jul? Fortvil ikke. For bare 100 kroner kan du nå sikre deg Reforms nyeste publikasjon – boka “Min far. Historier om mangfold og fedre”.

I boka møter du tjue mennesker i tekst og bilder, som forteller åpenhjertig og varmt om forholdet til sin egen far. Mangfold er stikkordet for utvalget av dem som intervjues.

Ofte er det fortellingene om den kontrollerende innvandrerfaren, den homofobe arbeiderklassepappaen eller den fraværende faren til det funksjonshemmede barnet som får mest oppmerksomhet. Men det finnes tusenvis av positive fortellinger om fedre.

Disse positive historiene kan du lese noen av i denne vakre lille boka!

“Min far! kan kjøpes for 100 kroner ved avhenting hos Reform i Akersgata 16 i Oslo. Send gjerne en e-post om at du kommer innom, og når.

Vi kan selvsagt også sende boka til deg. Da må vi ta 150 kroner for å dekke portoen. Kjøper du fler enn en, slipper du porto! Send din bestilling til post@reform.no.

Bestill i dag, så får du boka før jul!

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han er utdannet psykiatrisk hjelpepleier, med lang erfaring fra helsevesenet og med samfunnsspørsmål. Som sakprosaforfatter har han blant annet utgitt "Usynlige menn. Et nytt perspektiv på norsk likestilling" (Dinamo, 2022). Are sitter i det regjeringsoppnevnte Mannsutvalget.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon