fbpx

Maskulinitetsseminar: Alternative Maskuliniteter

07. desember inviterte Reform en transmann og en skeiv sic-mann til å fortelle sine historier om hvordan det er å være mann utenfor heteronormativiteten. Her kan du lese mer.

En ting er likestilling mellom kjønnene, og en annen er likestilling innad i en kjønnskategori. Har vi i likestillings-Norge rom for en forståelse av mannlighet som ikke passer inn i fortellingen om faren som triller barnevogn med pumpet morsmelk?
Luca Epseth er i ferd med å gjennomgå kjønnskorrigerende behandling, og fortalte om hvordan Norge ser på han som kjønn, hva mannlighet betyr for ham og de ulike måtene han har utøvd mannlighet på. Lars Arnesen fra Skeiv Ungdoms sentralstyre fortalte hvordan han opplever seg selv som ein skeiv mann, og hvordan hans mannlighet blir oppfattet.
Seminaret ledet til en svært spennende diskusjon om mannlighet og maskulinitet, og om hvilken forståelse av mannlighet som ligger til grunnlag for Reforms arbeid. Vi takker Epseth og Arnesen for å ha delt meget personlige historier!
Denne konferansen var en av en lang rekke av Reform-arrangementer. For å få med deg fremtidige arrangementer, følg oss på Facebook og Twitter!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon