fbpx

Stilling ledig: Allsidig og initiativrik prosjektmedarbeider søkes

Reform – ressurssenter for menn arbeider på bred front for en likestilling som også inkluderer menn. For tiden har vi svært mange og spennende oppgaver. I høst trenger vi deg som vil være med å ta i et tak.

I Reforms fagteam vil du først og fremst arbeide med kjærestevold blant ungdom og med menn utsatt for vold. Du er velkommen til å bidra på andre fronter også. Jobben er et 100 % engasjement ut året. Om det kan bli mer å gjøre hos oss, avhenger i stor grad av hvor godt vi jobber denne høsten – med deg på laget. Vi ser ikke bort fra at den rette personen i denne stillingen etter hvert kan gå inn i vår faste stab.

Høyere utdanning er ønskelig, og du bør ha et forhold til aktivt arbeid for kjønnslikestilling. Vi ønsker oss rett og slett en godt kvalifisert dugnadsarbeider for likestilling!

Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. God pensjonsordning. Hyggelig arbeidsfellesskap i gode og svært sentralt beliggende kontorlokaler i Oslo.

Send oss en begrunnet søknad og din CV – gjerne også referanser.

Søknadsfrist: Lørdag 15. august. Snarlig tiltredelse.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Are Saastad (917 24 293). Søknader sendes are@reform.no.

 

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han er utdannet psykiatrisk hjelpepleier, med lang erfaring fra helsevesenet og med samfunnsspørsmål. Som sakprosaforfatter har han blant annet utgitt "Usynlige menn. Et nytt perspektiv på norsk likestilling" (Dinamo, 2022). Are sitter i det regjeringsoppnevnte Mannsutvalget.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon