fbpx

Rød Knapp-kampanjen “Stopp vold mot kvinner” inviterer til pressekonferanse

Geir Lippestad og Herbjørg Wassmo fronter Rød knapp-kampanjen STOPP VOLD MOT KVINNER torsdag 24. jan kl.14. Reform er blant initiativtakerne til kampanjen, hvis mål er å mobilisere til et folkekrav om nulltoleranse for vold mot kvinner. Vi vil jobbe for at temaet blir sentralt i valgkampen foran høstens stortingsvalg.

Statssekretær Ahmed Ghanizadeh i Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet er til stede på pressekonferansen sammen med flere av våre profilerte ambassadører, deriblant Herbjørg Wassmo, Geir Lippestad og Hanne Krogh. Bak Rød knapp-kampanjen STOPP VOLD MOT KVINNER står Den norske kirke, Islamsk råd, Norske Kvinners Sanitetsforening, Virke, Krisesentersekretariatet, Reform (Ressurssenter for menn), JURK (Juridisk rådgivning for kvinner) og Pensjonistforbundet.

Som bærer av en rød knapp viser man sympati med kampanjens krav om nulltoleranse for vold mot kvinner. I løpet av kort tid har en rekke mennesker sluttet seg til kampanjens side på Facebook, og alle representantene på Stortinget har i dag fått en knapp av oss i håp om at de vil bære den og vise reell politisk vilje til å bekjempe vold mot kvinner.

For detaljer om tid, sted og program, les invitasjonen her.
Ta kontakt med Are Saastad, daglig leder i Reform, for ytterligere informasjon.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon