fbpx
Print Friendly version of featured image

Reforms podkast – Samtaler om menn (ny episode ute nå!)

Er du opptatt av menn og likestilling? I Reform – ressurssenter for menn sin podkast tar vi opp temaer som garantert vil engasjere – fordi de handler om DEG og ditt liv.

Noen sykler med livet som innsats. Andre går på ski over uendelige avstander på livsfarlige oppdagelser. Menn lever kortere enn kvinner, og menn gjør farlige ting. Men når de får barn endrer mange seg. Hvorfor? I denne episoden snakker forfatter Thorvald Steen og kjønnsforsker Jørgen Lorentzen med daglig leder i Reform, Are Saastad om hva det egentlig er med oss menn. Kanskje er det også positivt å ta litt risiko?

Er det slik at når vi norske tenker på innvandrermenn, så tenker vi først og fremst på noen som utgjør et problem for andre? Menn som styrer konene og barna sine, og som henger fast i skumle kulturer med æresrelatert vold? Som ikke selv har likestillingsproblemer? Noen av oss gjør nok det. I denne samtalen møter vi tre menn som på ulike måter bærer en annen kultur enn den etnisk norske med seg, men som ellers er ganske ulike. Kanskje overrasker de deg. Kanskje knuser de noen fordommer, også. Lytt til Shorish Azari, Wasim Zahid og Thomas Walle, i samtale med Are Saastad.

For nærmere informasjon, tips og tilbakemelding – kontakt daglig leder Are Saastad (tlf. 917 24 293)

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon