fbpx

Reform søker frivillige: Vil du engasjere gutter og menn mot vold?

Menn står opp imot vold! I tre år har den internasjonale Hvitt Bånd- kampanjen engasjert gutter og menn til å stå opp mot vold og voldtekt, gjennom kreative kampanjer, samtaler med unge menn, medieoppslag og arrangementer. Vi søker både mannlige og kvinnelige frivillige som kan bidra til dette arbeidet en kveld eller to i måneden.

 

I 2013 planlegger vi blant annet kampanjer opp mot fadderukene og markering av den internasjonale dagen mot vold mot kvinner.

 

Vi leter etter deg som vil ha mer erfaring innenfor

–          Voldsforebyggende arbeid med ungdom

–          Kommunikasjonsarbeid

–          Kampanjearbeid og sosiale medier

–          Prosjektledelse

 

Vi leter etter deg med gode ideer og én eller to frie kvelder i måneden. Vi tilbyr opplæring, referanser og et godt faglig og sosialt miljø.

 

Ta kontakt med Anders Netland eller Lina Tordsson innen 9.april dersom du er interessert! (anderhne@student.hf.uio.no, 93227591 eller lina@reform.no, 41739047)

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon