fbpx
Print Friendly version of featured image

Reform flytter til Øvre Slottsgate 18-20

Mandag 25. februar er Reform – ressurssenter for menn på plass i et nytt og flott kontor i Oslo. – Vi gleder oss til nye, sentrale lokaler som er langt bedre tilpasset driften enn tidligere, sier daglig leder Are Saastad.

De siste ti årene har Reform hatt kontor i Akersgata 16. Når leiekontrakten nå går ut, er det gjort avtale med Promenaden Management AS om flytting. Det innebærer også en real ansiktsløftning.

Pusset opp fra grunnen

Saastad mener kontoret i Øvre Slottsgate 18-20 vil bli svært godt egnet når det står klart om kort tid:

Lokalene pusses opp fra grunnen av, og gir plass til fem kontorer og et møterom. – Vi har samarbeidet med entreprenør og arkitekt om alle detaljer, fra gulvbelegg og veggfarger, til belysning og kjøkkenløsning, forteller Reforms daglige leder.

– I samarbeid med huseier er lokalene pusset opp fullstendig fra grunnen. Det gir plass til en nøye uttenkt romløsning, der vi ivaretar alle de ulike behovene ressurssenteret vårt har.

Mange velger å gå over til åpne kontorlandskap for tiden. Dette er ikke løsningen i Reforms nye lokaler, forteller Saastad.

– Ved i stedet å innrede fem ganske store kontorer, legger vi godt til rette både for konfidensielle klientsamtaler og vår frivillighet knyttet til Mannstelefonen, og for gode arbeidsforhold for de ansatte. Flere av kontorene kan gjøres om til teamrom for to til tre ansatte ved behov.

Lokalet gir også plass til et stort og velutstyrt møterom, som vil kunne huse seminarer, debatter og pressekonferanser – i tillegg til å være et hyggelig lunsjrom med kjøkken.

Lett tilgjengelig

– Her kan vi ta imot hvem det skulle være på en god måte. For Reform som nasjonalt likestillingssenter er det viktig å være tilgjengelig for besøkede, også fra utlandet. Den sentrale plasseringen gjør oss svært godt egnet til det.

Øvre Slottsgate 18-20 ligger svært sentralt i Oslo sentrum.

Kontoret ligger bare 50 meter fra Egertorget, og er lett å finne. De nye lokalene er universelt utformet, og ligger i sjette etasje. De er derfor lyse og hyggelige.

Saastad legger ikke skjul på at han er fornøyd:

– Vi gleder oss til å ta de nye lokalene i bruk. Så fine rom som dette blir, vil de selvsagt gi oss inspirasjon i det tidvis krevende arbeidet med å videreføre Reforms unike samfunnsmessige oppdrag – å bidra til økt likestilling for gutter og menn.

Saastad opplyser at det vil bli invitert til en offisiell åpning av Reforms kontor i Øvre Slottsgate 18-20 i løpet av våren.

NB! Reforms postadresse berøres ikke av endringen. Adressen vil fortsatt være:

Reform – ressurssenter for menn
Postboks 28 Sentrum
0101 Oslo

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon