fbpx

Maskulinitetsseminar: Menn, sex og kjærlighet i gutte- og jenteblader og Likestilte menns maskulinitet

Reform: 12. april kl 14-16

Reform: 12. april kl 14-16

Menn, sex og kjærlighet i gutte- og jenteblader
Eivind Myhre har studert dominerende forestillinger om mannlig seksualitet og kjærlighet i gutte- og jenteblader, og hva slags brytninger og forhandlinger som foregår mellom disse dominerende forestillingene. Kom og hør hva Alfa og Cosmopolitan sier om menn, og hvorfor dette er viktig for menn og kvinner.

Likestilte menns maskulinitet
Steinar Haugen har spurt om seg hvilken oppfatning av likestilling menn som regner seg som likestilte har, og hvordan de forvalter og forstår sin maskulinitet i en likestilt hverdag.

Seminaret var en del av Reforms seminarrekke. Her inviterer vi spennende nye forskere og foredragsholdere til oss i Akersgata 16 for faglig påfyll og ikke minst kaffe. Hold et øye med Reforms kalender, lik oss på Facebook eller følg oss på Twitter for å få med deg neste seminar!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Les også disse artiklene

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon