fbpx
Print Friendly version of featured image

Mannstelefonen med åpen linje for menn i krise i hele sommer

Ensomheten tar ofte ikke ferie. Trenger du noen å snakke med? Ring Mannstelefonen på 22 34 09 60 på hverdager mellom 17 og 20.

Kjære mann!

Reform bruker mye tid på å snakke med menn i krise. I noen av samtalene møter vi fortvilte fedre, som opplever å ikke kunne opprettholde kontakten med barna sine. Vi støtter og veileder så godt vi kan.

I andre samtaler lytter vi til voldsutsatte, som ofte ikke opplever å bli trodd, hvis volden kommer fra en kvinne. “Du er jo mann, og større enn henne, så det trenger du vel ikke”, fikk en av våre innringere høre nylig, da han henvendte seg til politiet for beskyttelse – etter å ha vært stukket ned av ektefellen.

Vi snakker om samlivsbrudd, sinne og aggresjon, om ensomhet, sexkjøp og mange, mange andre ting, i hundrevis av samtaler året gjennom. Vi opplever dette som dypt meningsfult, og viktig – både for dem som ringer inn, og for oss som jobber her.

Samtalene styrker oss i overbevisningen om behovet for et ressurssenter for menn, hver eneste dag.

Vår kapasitet på dagtid er likevel begrenset, og alle kan ikke få svar. I sommer er vi også få på jobb. Men heldigvis, på ettermiddag og kveld stiller Mannstelefonens frivillige opp, hver eneste hverdag fra 17 til 20.

Med disse frivillige kan du snakke ut.

Vår oppfordring til deg som sliter er: Ikke gi opp!

Vi er her for å hjelpe. Ring Mannstelefonen, i hele sommer.

God sommer!

Hilsen fra alle oss i Reform

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon