fbpx

Månedens mann: Niklas Olausson

Utmerkelsen «Månedens Mann» tildeles en fin fyr, en kjekk kar eller en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er en som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I september tildeles utmerkelsen “Månedens Mann” Niklas Olausson

Sept_profil

Niklas Olausson

Fotballspilleren Niklas Olausson på tredjedivisjonslaget Notodden har valgt å stå fram som åpen bifil i landets største avis. Det er svært modig gjort. Herrefotballen har vært preget av homofobi på banen, i tilskuerbenkene og i garderobene, og svært få har – hittil – våget å stå frem. Selv håper Niklas at valget hans kan inspirere spillere i eliteserien til også å komme ut av skapet. Vi håper på det samme. Niklas er kjekk kar, en fin fyr og månedens mann!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon