fbpx
Print Friendly version of featured image

Hva skjer på Mannsdagen fredag 19. november?

Den internasjonale Mannsdagen feires hvert år i Norge. Både vi i Reform og andre markerer dagen med egne arrangementer. Her får du oversikten.

Reforms arrangementer

Kl. 13.00–15.00:

Sammen med Kilden kjønnsforskning arrangerer Reform seminaret: Hvem forsker på menn – og hvilke menn forskes det på? Vi spør hva forskningen sier om spørsmål knyttet til mannen som kjønn, og om hvordan det står til med forskningen på området generelt.

Seminiaret kan du følge som nettarrangement, eller du kan møte opp på Litteraturhuset i Oslo, sal Nedjma.

> Les om og følg arrangementet direkte på Facebook.

Fra kl. 16.00:

Senere på dagen inviterer Reform, i samarbeid med Sex og samfunn, Minotenk og Skeiv Ungdom til et arrangement på restaurant Uhørt i Oslo. Programmet består av blant annet panelsamtaler om menn som utsettes for overgrep, den skeive mannen og menn som kjøper sex.

> Les mer om arrangementet på Uhørt

Mannsforum og IMHO

Det er også andre enn Reform som markerer Mannsdagen på fredag.

Fra kl 11 til 19 arrangerer Mannsforum Nordisk konferanse om likestilling og likestilt foreldreskap, med et omfattende og spennende program. Konferansen foregår på Youngs i Oslo.

> Les om Mannsforums arrangement, og meld deg på her

Fra kl 12 til 15 arrangerer International Men’s Health Organization, som har tilhold i Bergen, et mannsdagsarrangement på Haukeland sykehus sitt nye Eitri Medical Incubator-bygg. Temaer for dagen er prostatakreft, og selvmord og ensomhet. Her er det også mulig å følge med på nettet.

> Les om og følg arrangementet direkte

På Mannsdagen deltar Reform også på innspillsmøte om et nytt mannsutvalg, i regi av kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap).

Vi oppdaterer listen hvis vi får tips om arrangementer vi ikke har fått med oss!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon