fbpx

Månedens Mann: Luca Espseth

Utmerkelsen «Månedens Mann» tildeles en fin fyr, en kjekk kar eller en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er en som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I oktober tildeles utmerkelsen “Månedens Mann” Luca Espseth!
Luca Espseth er en mann, men ble født som kvinne. I flere år har han vist mot og medmenneskelighet ved å fortelle sin historie om en transmanns vei til bart, selv om han derfor er blitt utsatt for pes og mas og regelrett trakassering. Luca har skapt refleksjon og debatt om hvordan mannlighet gjøres, leses og forstås – og arbeidet for å utvide rommet for mannlighet. En kjekk kar!

Les mer fra Luca på bloggen Best med bart eller hør ham i P3-aksjonen.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon