fbpx

Konferanse: Om menns seksualitet

Munch_Badende mennI samarbeid med Universitetet i Agder, arrangerer Reforms Kast-prosjekt konferansen “Menn og seksualitet”. Konferansen går av stabelen lørdag 30. november og finner sted på Nasjonalgalleriet i Oslo. Meld deg på nå!

Menns seksualitet har fått mye negativ oppmerksomhet, og er blitt problematisert både av medier og fagfolk. Vi synes det er på tide å se på temaet med litt mer positive og konstruktive øyne, Konferansen “Menn og seksualitet” byr på innledninger fra en lang rekke dyktige og engasjerte fagfolk, med meninger og kunnskap med menn og emnet. Erfaringer fra det svenske Kast-prosjektets arbeid med menn som kjøper sex presenteres også.

Tid: Lørdag 30. november fra kl 10 til 17.
Sted: Auditoriet i Nasjonalgalleriet, Universitetsgata 13, Oslo.

Program og presentasjon av bidragsyterne finner du her

Gratis deltakelse etter “først til mølla”-prinsippet. Det tas forbehold om et tilstrekkelig antall påmeldte.

Påmelding innen 18. november her

Illustrasjon: Edvard Munch – Badende menn (utsnitt)

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon