Print Friendly version of featured image

Alt klart for stor nordisk likestillingskonferanse

Torsdag 16. februar går konferansen «Making the Invisible Visible» om gutter, menn og likestilling av stabelen i Oslo, med Reform som vertskap. Konferansen er fulltegnet!

Målet for konferansen, som har «Transforming Social Norms among Boys & Men for Gender Justice in Practice» som undertittel, er å dele og spre erfaringer om hvordan man kan jobbe med gutter og menn for å stoppe vold mot jenter, kvinner og andre.

Les hele programmet her.

Kjønnsnormene og de sosiale praksisene som gutter og menn i de nordiske landene navigerer etter har stor betydning for deres familier, nærmiljø og egne liv.

Konferansen avholdes på Kuben videregående skole i Oslo, og er rettet mot en bred vifte av organisasjoner og personer i Norden. Organisasjoner og personer som arbeider med tjenester eller på andre måter kommer i kontakt med gutter og menn i sitt arbeid vil kunne ha et stort utbytte av konferansen.

Ikke minst gjelder dette personer og organisasjoner som arbeider med kvinnerettigheter, barn og LHBTI-personer, menneskerettigheter og utviklingsarbeid, politikere, aktivister og andre engasjerte.

Konferansen er fulltegnet. Ønsker du å stå på venteliste, send en henvendelse til ole@reform.no

Konferansen er finasiert av Nordisk Ministerråd, og vil foregå på engelsk.

Are Saastad Are Saastad

Are har ledet Reform siden 2012. Han har bakgrunn fra psykiatri og helsevesen, og har lang erfaring som faglig tillitsvalgt, forfatter og samfunnsdebattant. Are har jobbet journalistisk og blant annet vært ansatt i Rådet for psykisk helse og i Landsforeningen for Pårørende innen Psykiatrien.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon