fbpx
Print Friendly version of featured image

Alt klart for stor nordisk likestillingskonferanse

Torsdag 16. februar går konferansen “Making the Invisible Visible” om gutter, menn og likestilling av stabelen i Oslo, med Reform som vertskap. Konferansen er fulltegnet!

Målet for konferansen, som har “Transforming Social Norms among Boys & Men for Gender Justice in Practice” som undertittel, er å dele og spre erfaringer om hvordan man kan jobbe med gutter og menn for å stoppe vold mot jenter, kvinner og andre.

Les hele programmet her.

Kjønnsnormene og de sosiale praksisene som gutter og menn i de nordiske landene navigerer etter har stor betydning for deres familier, nærmiljø og egne liv.

Konferansen avholdes på Kuben videregående skole i Oslo, og er rettet mot en bred vifte av organisasjoner og personer i Norden. Organisasjoner og personer som arbeider med tjenester eller på andre måter kommer i kontakt med gutter og menn i sitt arbeid vil kunne ha et stort utbytte av konferansen.

Ikke minst gjelder dette personer og organisasjoner som arbeider med kvinnerettigheter, barn og LHBTI-personer, menneskerettigheter og utviklingsarbeid, politikere, aktivister og andre engasjerte.

Konferansen er fulltegnet. Ønsker du å stå på venteliste, send en henvendelse til ole@reform.no

Konferansen er finasiert av Nordisk Ministerråd, og vil foregå på engelsk.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon