fbpx
Print Friendly version of featured image

Fokusgruppe: Er du mann og sliter med forholdet til mat eller egen kropp?

Har du egenerfaring med spiseforstyrrelser, eller har du problemer knyttet til mat, kropp, vekt og trening? Vi søker nå deltakere til en fokusgruppe. Bli med på et viktig og spennende arbeid!

Fokusgruppeintervjuet finner sted i Oslo sentrum tirsdag 28. mars 2017 fra kl 17 til 19. Gruppen vil bestå av mellom sju og ni menn, og ledes av to erfarne gruppeledere fra Reform. Deltakelse og all informasjon du deler vil bli behandlet anonymt.

Hvorfor gjør vi dette?

Kunnskapen om menn og spiseforstyrrelser er i dag svært mangelfull i hjelpeapparatet – og i samfunnet for øvrig. Dette ønsker vi å gjøre noe med i prosjektet Spiseforstyrrelser – en kvinnelidelse?, der Reform er partner med Spiseforstyrrelsesforeningen.

Målet for prosjektet er å øke kunnskapen om menn og spiseforstyrrelser, og å skape bevissthet og åpenhet rundt temaet.

Fokusgruppens funksjon

En av aktivitetene i prosjektet er en fokusgruppe. I fokusgruppen vil du bli spurt om dine erfaringer og hvordan du jobber med å mestre problemene. Hva slags støtte og aktiviteter har vært til nytte for deg? Hva kunne vært bedre – og hva funker ikke?

Erfaringene du deler med oss vil øke kunnskapen på feltet. Vi har også som mål å utvikle arenaer der menn kan få snakke om og få hjelp med problemer knyttet til mat og kropp.

Alle som deltar vil få et gavekort for innsatsen.

For mer informasjon og påmelding:
Ta kontakt med Reform rådgiver Hedda Hakvåg på telefon 476 52 056 eller epost hedda@reform.no
Påmelding innen 17. mars.

Prosjektet er finansiert av ExtraStiftelsen.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Les også disse artiklene

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon