fbpx
Print Friendly version of featured image

Nordisk MenEngage-konferanse

Konferanse

Arrangeres av:

Reform - ressurssenter for menn

Sted:

Kuben Vocational Arena, Kabelgata 10-12 Oslo, Norge

Dette arrangementet er gjennomført.

16. februar 2017

09:00 - 17:00

Google Calendar iCal

Torsdag 16. februar går den nordiske konferansen «Making the Invisible Visible» om gutter, menn og likestilling av stabelen i Oslo, med Reform som vertskap. Nå er programmet ferdig, og påmeldingene strømmer på.

Kjønnsnormene og de sosiale praksisene som gutter og menn i de nordiske landene navigerer etter har stor betydning for deres familier, nærmiljø og egne liv.

Målet for konferansen, som har «Transforming Social Norms among Boys & Men for Gender Justice in Practice» som undertittel, er å dele og spre erfaringer om hvordan man kan jobbe med gutter og menn for å stoppe vold mot jenter, kvinner og andre.

Konferansen avholdes på Kuben videregående skole i Oslo, og er rettet mot en bred vifte av organisasjoner og personer i Norden. Organisasjoner og personer som arbeider med tjenester eller på andre måter kommer i kontakt med gutter og menn i sitt arbeid vil kunne ha et stort utbytte av konferansen.

Ikke minst gjelder dette personer og organisasjoner som arbeider med kvinnerettigheter, barn og LHBTI-personer, menneskerettigheter og utviklingsarbeid, politikere, aktivister og andre engasjerte.

Dette vil du ikke gå glipp av – meld deg på her!

Les hele programmet her.

Konferansen er finasiert av Nordisk Ministerråd, og vil foregå på engelsk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon