fbpx

Reform mener: Utvid sinnemestringstilbudet!

Det er et stort paradoks at vold i nære relasjoner omtales som et av Norges største samfunnsproblem, samtidig som at hjelpeapparatet ikke har ressurser til å hjelpe alle som ønsker og trenger det. Reform opplever fulle kurslokaler og lange ventelister på vårt sinnemestringstilbud. At det ikke finnes hjelp når man oppsøker det, er ikke fortvilende bare for mannen med et sinneproblem, men også for mannens partner og barn, og eventuelt andre i nære omgivelser.

Reform har vært ute i media med en oppfordring om å prioritere sinnemestringskurs for voldsutøvere. Reforms sinnemestringskurs har gode resultater, og svært mange er interesserte i å delta. Saken har gått i ca 60 medier landet over, i forbindelse med lansering av Handlingsplanen mot vold i nære relasjoner 2012. Her kan du lese saken i Bergensavisen, Romerike Blad, eller Oppland Arbeiderblad.

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon