fbpx

Reform lanserer nyhetsbrev

nyhetsbrev nyhetReform – ressurssenter for menn har nå fått sitt månedlige nyhetsbrev. Mai-utgaven er allerede sendt til våre samarbeidspartnere – og til mange av dem vi tror kan ha interesse av likestillingsnyheter som velger gutters og menns perspektiv.

Hver måned kårer Reform Månedens mann. Avsløringen av hvem dette er vil naturlig nok være et fast innslag i nyhetsbrevet, i tillegg til våre viktigste nyheter fra den siste måneden. Reforms likestillingspolitiske utspill, konferanser og seminarer vi mener du bør vite om, nye spennende prosjekter og  aktuelle høringsuttalelser vil også kunne klikkes fram fra nyhetsbrevet.

Vi benytter en fleksibel teknologi for nyhetsbrevet vårt, som gjør det enkelt å lese, også fra lesebrett og mobil.

Reforms nyhetsbrev har en lav terskel: Vi håper så mange som mulig registrerer seg som mottakere. Skulle du ikke lengre ønsker å motta nyhetsbrevet, så finnes det en lenke nederst i e-posten med mulighet til å avslutte abonnementet.

Vi håper du liker nysatsingen vår!

 

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon