fbpx

Månedens mann: Per Isdal

Utmerkelsen «Månedens Mann» tildeles en fin fyr, en kjekk kar eller en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er en som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I november tildeles utmerkelsen “Månedens Mann” Per Isdal!

Per Isdal

Per Isdal, sammen med Per Nørrbech, startet for 25 år siden Alternativ til Vold, Europas første behandligssenter for utøvere av vold i nære relasjoner. I løpet av årene har Per vært en vesentlig bidragsyter til at ATV er etablert flere steder i landet. Han har bidratt til å skille mellom personen som utøver vold og voldshandlingen, og vist at adferdsendring er mulig gjennom tilrettelagt hjelp. Han har også arbeidet for å utvide voldsbegrepet. Per betyr mye for mange han har møtt som terapeut. En bra mann!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon