fbpx
Tilbake til Kurs og foredrag

Ole Bredesen Nordfjell

Om foredragsholder

Ole Bredesen Nordfjell er utdannet sosiolog og har jobbet i Reform siden 2007. Han har et omfattende nordisk og internasjonalt kontaktnett på likestillingsfeltet. I Reform er hans kompetanseområder:

  • Likestilling i barnehager og skolen
  • Farskap og pappapermisjon
  • Gutter og utdanning
  • Det kjønnsdelte arbeidsmarkedet
  • Menn utsatt for vold i nære relasjoner
  • Samlivsbrudd
  • Menn, maskulinitet og likestilling


Tidligere foredrag

“Fakta om gutter og menn utsatt for vold i nære relasjoner.” Innlegg på seminar for ansatte på krisesentre og deres samarbeidspartnere, 2017-2019

“Gutt i jentenes skole og barnehage – dømt til å mislykkes.” Innledning til Pedagogstudentenes landsmøtedebatt på Sundvollen hotell, april 2018.

“Menn i kvinnedominerte yrker.” Presentasjon på den nasjonale barnehagekonferansen Menn til berikelse eller besvær? Å rekruttere og beholde menn i barnehagen. Scandic Hell Hotell, Stjørdal november 2017.

“Mann i barnehagen i tider med mange overgrepssaker i media.” Fagdag for mannlige ansatte i barnehagene i Sogn og Fjordane. Skei, Thon Hotel Jølster, februar 2017.

“Hvordan jobbe med menn og likestilling mellom kjønnene?” Presentasjon for studenter ved Senter for tverrfaglig kjønnsforskning ved Universitetet i Oslo, mars 2018.

“About boys, men and gender equality.” Presentation for Chinese speaking gender researchers, august 2017.

“Are men made part of Norway’s gender politics?” Presentation at seminar organised by NORAD, mai 2017.

“Men can fill part of the care-gap.” Conversation/input at the Informal Meeting of Ministers of Employment, Social Affairs, Family and Gender Equality (EPSCO) in Tallinn, juli 2017.

“Hva sier forskning og barna selv om fedres betydning?” Innledning på lansering av boken Min far – fortellinger om fedre og mangfold på Litteraturhuset i Oslo, desember 2016.


Ta kontakt:

Tlf: 476 51 763
Mail: ole@reform.no

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon