fbpx

Månedens mann: Per Sandberg

Utmerkelsen «Månedens Mann» tildeles en fin fyr, en kjekk kar eller en bra mann som Reform vil feire! Månedens mann er en som gjennom mot, stolthet og engasjement har bidratt til å utvide menns og gutters handlingsrom. Han er en inspirasjonskilde for menn og kvinner, og en ressurs for likestillingsarbeidet i Norge. I januar tildeles utmerkelsen Per Sandberg.

 

SandbergDenne måneden uttalte Sandberg i media at Frp vil endre barneloven slik at samvær og omsorg for barn i utgangspunktet skal deles likt mellom foreldrene. Likestilling har ikke alltid vært et nøkkelord i Sandbergs politiske virke. Han har likevel i en årrekke vært opptatt av kontakt mellom fedre og barn etter samlivsbrudd, som er et av de likestillingsområdene som betyr mest for menn. Per Sandbergs innsats for å endre en barnelov som peker ut en A- og en B-forelder gjør at han fortjener oppmerksomheten – månedens mann!

Reform avatar Reform – ressurssenter for menn

Reform – ressurssenter for menn er en politisk uavhengig stiftelse som arbeider for at menn skal inkluderes i likestillingsarbeidet, og at likestillingsarbeid skal inkludere menn. Reform driver hjelpetilbud for menn, dokumenterer og formidler kunnskap om menns og gutters livssituasjon, og er en synlig aktør i norsk likestillingspolitikk.

Meld deg på Reforms nyhetsbrev

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med samfunnsrelevante kommentarer, nyheter, med mer.

Close Menu Icon